top of page

Omgeving

Casa das Ondas ligt spectaculair in de prachtige ruwe natuur van de algarve, 8Km landinwaarts op 15min van het strand. De luchthaven is slechts 20min rijden. De dorpjes Moncarapacho en St. Catarina bieden pytoreske restaurantjes en winkeltjes op 5-8 min afstand. Ook heb je hier meerdere bakkers, banken en een apotheek. Op Zo'n 2km vanaf het landgoed is een op/afrit van de snelweg waardoor je een uitstekende verbinding hebt voor diverse uitstapjes.  

Voor de watersport fans en strandliefhebbers ligt het vissersdorpje Fuseta 8 km ten zuiden van de casa. hier heb je een strand en een opstapplaats voor de ferry die je naar één van de eilandjes brengt. Vele restaurantjes, terrassen en winkeltjes geven in fuseta meteen een vakantiegevoel. Wil je wat meer natuur en bergen? Dan is een tripje de heuvels in een echte aanrader, je komt op plekken met adembenemende uitzichten en dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan.

Vanuit je vakantiehuis kun je geweldig mooie wandelingen maken in de natuur. Ook zijn diverse golfbanen op korte afstand. 

Foto's van het landgoed en de nabije omgeving

bottom of page