Omgeving

Casa das Ondas ligt in een landelijke omgeving tussen de dorpjes Moncarapacho en St. Catarina, zo'n 25 km van de luchthaven Faro. Zo'n 2km vanaf de casa is een op/afrit van de snelweg waardoor je een uitstekende verbinding hebt voor diverse uitstapjes. Het is 5 minuten rijden naar Moncarapacho, dit dorpje heeft meerdere restaurants en terrassen. Ook heb je meerdere bakkers, banken, een postkantoor en apotheek. 

Voor de watersport fans en strandliefhebbers ligt het vissersdorpje Fuseta 10 km ten zuiden van de casa. hier heb je een strand en een opstapplaats voor de ferry die je naar één van de eilandjes brengt. Vele restaurantjes, terrassen en winkeltjes geven in fuseta meteen een vakantiegevoel. Wil je wat meer natuur en authentieke dorpjes? Dan is een tripje de heuvels in een echte aanrader, je komt op plekken waar de tijd heeft stil gestaan en met adembenemende uitzichten. 

Vanuit de vakantiehuisjes kun je geweldig mooie wandelingen maken in de natuur. 

Ook zijn motor- of fietsvakanties zeer geschikt. We hebben mooie routes voor je en regelen graag fiets(en) of motor(en), dan staan deze klaar bij aankomst.

De Algarve staat bekend om z'n mooie golfbanen, vraag naar de mogelijkheden voor greenfees of ga op pad met de Nederlandse PGA-golfprofessional Gust Maes. Wij regelen het graag voor je. 

Boerenmarkt
Vuurtoren
olijven
zilveren Vissen
WhatsApp Image 2021-02-12 at 14.30.19.jp
WhatsApp Image 2021-02-12 at 14.29.41.jp

Foto's van de tuin rondom de casa

WhatsApp Image 2021-02-12 at 14.29.22.jp
WhatsApp Image 2021-02-12 at 14.30.28.jp